Despre

„Am fost răstignit împreună cu Hristos. Nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăiește în mine. Și viața pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credința în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit și S-a dat pe Sine Însuși pentru mine.”

– Galateni 2:20

Sunteți gata să începeți acum? Urmăriți acest scurt videoclip de prezentare generală

Despre noi:

Acest studiu este o cercetare devoțională completă a Bibliei, de la Geneză până la Apocalipsă, care oferă ucenicie practică pentru cursanții orali care sunt la început de drum cu credința în Hristos. Această programă oferă putere și sprijină dezvoltarea credincioșilor în limba inimii lor și are drept rezultat congregații de discipoli și biserici create. Mai mult, programa îi învață pe credincioși cum să studieze Biblia în propria lor limbă și cum să ajute la creșterea spirituală a Bisericii.

Programa este atent dezvoltată și menținută, astfel încât să asigure faptul că materialele sunt accesibile multor oameni diferiți din întreaga lume. Acest program de studiu biblic oferă o abordare devoțională a scripturilor și este ușor de înțeles, indiferent dacă aveți sau nu pregătire academică.

Istoricul studiului:

Acest material are la origine o relație între un om de afaceri de succes și un pastor local. Omul de afaceri a participat la un studiu biblic local în orașul său natal, unde l-a auzit pe acest pastor oferind învățături despre vestea bună a lui Isus. Pentru prima dată, omul de afaceri a simțit că a fost învățat cu adevărat din Scripturi într-un mod pe care îl putea înțelege. Încurajat de acest lucru, el s-a decis să colaboreze cu pastorul și a început să împărtășească aceste învățături oamenilor din întreaga lume. Până la moartea lor, atât omul de afaceri, cât și pastorul au rămas fideli misiunii lor de a transmite întregul Cuvânt al lui Dumnezeu întregii lumi. Faptul că astăzi citiți acest material se datorează chemării pe care Dumnezeu le-a încredințat-o în inimile lor. Rugăciunea lor ar fi ca dumneavoastră să învățați din acest material și să ajungeți mai aproape de Dumnezeu în acest proces.